AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan camı kırmak

Kahve falında dükkan camı kırmak

Kahve falında dükkan camı kırmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, çocuklar gibi şen olacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında dükkan camı kırmak gördüyseniz:

  • Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir.

Kahve falında dükkan camı kırmak başkasının hakkına göz dikileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında dükkan camı görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camı kırmak üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işarettir.

Kahve falında cam masa kırmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, saygınlığının da artacağına delalettir.

Kahve falında telefon camı kırmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çekiçle cam kırmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına inanılır.

Kahve falında cam kırmak görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında cam kase kırmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir