AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırmak görmek

Kahve falında cam kırmak görmek

Kahve falında cam kırmak görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, ömür boyu devam edeceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırmak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmek isteyebilir veya iş hayatınızın yönünü ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bambaşka amaçlar uğruna bir kenara bırakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında cam masa kırmak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine delalettir.

Kahve falında yumrukla cam kırmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalettir.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalettir.

Kahve falında cam bardak kırmak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında cam bardak kırmak görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında pencere camını kırmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında cam kırmak görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere camı kırmak sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir