AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon camı kırmak

Kahve falında telefon camı kırmak

Kahve falında telefon camı kırmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına delalet eder.

Kahve falında telefon camı kırmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Kahve falında telefon camı kırmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında cam pencere kırmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında cam kase kırmak saygısını toplayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında kapı camı kırmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında cam kavanoz kırmak kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında cam ayna kırmak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında evin camını kırmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla cam kırmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir