AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan camı görmek

Kahve falında dükkan camı görmek

Kahve falında dükkan camı görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, önemli yerlere geleceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dükkan camı gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Kahve falında dükkan camı görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan camı kırmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında halı dükkanı görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hayallerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında eski bir dükkan görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında satılık dükkan görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında züccaciye dükkanına girmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına işaret eder.

Kahve falında dükkan komşusu görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir