AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kase kırmak

Kahve falında cam kase kırmak

Kahve falında cam kase kırmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, başarılı işlere imza atılacağına, düşman malından yemeye, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında cam kase kırmak gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Kahve falında cam kase kırmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kase kırmak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında cam kase almak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine alamet eder.

Kahve falında cam kaseler görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kase yemek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işaret eder.

Kahve falında cam kase görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi cam kase görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında porselen kase görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir