AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dükkan görmek

Kahve falında beyaz dükkan görmek

Kahve falında beyaz dükkan görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, elde bulunan imkânların artacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz dükkan gördüyseniz:

  • Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz eşya dükkanı görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dükkan görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanı su basmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi dükkanını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dükkana ortak olmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında züccaciye dükkanına girmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, haram mala işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanın yenilendiğini görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüşcü dükkanı görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, parasal krizler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir