AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini dükkanda görmek

Kahve falında kendini dükkanda görmek

Kahve falında kendini dükkanda görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında kendini dükkanda gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Kahve falında ayakkabı dükkanına görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine işarettir.

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında tatlıcı dükkanı görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise dükkanı görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında toka dükkanı görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işarettir.

Kahve falında dükkan kapısını açık görmek kazancının eksilmeyeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dükkan tadilatı görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan camı görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir