AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan kapamak

Kahve falında dükkan kapamak

Kahve falında dükkan kapamak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dertlerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında dükkan kapamak gördüyseniz:

  • İyi düşünülmüş planlara veya çözümlere ihtiyaç var.

Kahve falında dükkan kapamak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında araba kapısı kapamak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında kapı kapamak Allah’a dua edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yılanın ağzını kapamak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kepenk kapamak kısmetinin açılacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında göz kapamak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere açıp kapamak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin ağzını kapamak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir