AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan bakmak

Kahve falında dükkan bakmak

Kahve falında dükkan bakmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, zorlukların biteceğine, işlerinin düşeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan bakmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız.

Kahve falında dükkan bakmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında dükkana bakmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ortaklı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafet dükkanı görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı dükkanı açmak ortaklıklar varsa da bozulacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkanda uyumak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında fotoğrafçı dükkanı görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolu dükkan görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında oyuncak dükkanına girmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir