AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanın yıkıldığını görmek

Kahve falında dükkanın yıkıldığını görmek

Kahve falında dükkanın yıkıldığını görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına inanılır.

Kahve falında dükkanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında yıkılan dükkan görmek yanlış bir karar verileceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında dükkanın yıkıldığını görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yıkılmış dükkan görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkanın olduğunu görmek borçlarının kalmayacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanın yenilendiğini görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında boş dükkan görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında tesbih dükkanı görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kişinin hayatının değişeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir