AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğününe yetişememek

Kahve falında düğününe yetişememek

Kahve falında düğününe yetişememek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, maddi kayıpların olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında düğününe yetişememek gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen zor da olsa karşınızdaki kimselerle başa çıkabilirsiniz.

Kahve falında kendi düğününe yetişememek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işarettir.

Kahve falında düğününe yetişememek sağlık ve hayır getireceğine, rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğüne yetişememek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğüne yetişmeye çalışmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına inanılır.

Kahve falında koşmak yetişmeye çalışmak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına tabir olunur.

Kahve falında koşmak ama yetişememek hayırlı bir işe başlayacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işi yetiştirememek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz yetiştirmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir