AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi düğününe yetişememek

Kahve falında kendi düğününe yetişememek

Kahve falında kendi düğününe yetişememek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi düğününe yetişememek gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Kahve falında kendi düğününe yetişememek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında düğününe yetişememek kötü kişilere yakın olacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında düğüne yetişmeye çalışmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında düğüne yetişememek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında işe yetişmeye çalışmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınava yetişmeye çalışmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, süzüleceğine delalet eder.

Kahve falında gemiye yetişememek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalettir.

Kahve falında sabah namazına yetişememek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir