AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğüne yetişmeye çalışmak

Kahve falında düğüne yetişmeye çalışmak

Kahve falında düğüne yetişmeye çalışmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine rivayet eder.

Kahve falında düğüne yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Kahve falında düğüne yetişmeye çalışmak kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında koşarak yetişmeye çalışmak sorunların çözüme kavuşturulacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınava yetişmeye çalışmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yetişmeye çalışmak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında işe yetişmeye çalışmak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında namaza yetişmeye çalışmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına inanılır.

Kahve falında cuma namazına yetişmeye çalışmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak parasının üstüne para ekleyeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir