AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğüne yetişememek

Kahve falında düğüne yetişememek

Kahve falında düğüne yetişememek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında düğüne yetişememek gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Kahve falında kendi düğününe yetişememek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Kahve falında düğüne yetişememek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine işarettir.

Kahve falında düğününe yetişememek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında düğüne yetişmeye çalışmak şansının bir türlü dönmeyeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işarettir.

Kahve falında bitki yetiştirmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında cemaate yetişememek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yemek yetiştirememek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde çiçek yetiştirmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir