AnaSayfa / Genel / Kahve falında işi yetiştirememek

Kahve falında işi yetiştirememek

Kahve falında işi yetiştirememek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işi yetiştirememek gördüyseniz:

  • Yüksek performansınızın karşılığını alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir işi yetiştirememek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında işi yetiştirememek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, fal sahibinin muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işleri yetiştirememek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, gelir kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında işe yetişememek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında işe yetişmeye çalışmak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında koşmak yetişememek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek yetiştirmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yetiştirme yurdu görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir