AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz yetiştirmek

Kahve falında karpuz yetiştirmek

Kahve falında karpuz yetiştirmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, dara düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, zenginleşeceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında karpuz yetiştirmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmek üzere kurs, seminer veya eğitim programlarına katılabilir ya da evde kişisel gelişimle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında karpuz yetiştirmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında domates yetiştirdiğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bineceği uçağa yetişememek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet eder.

Kahve falında işi yetiştirememek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, aksiliklerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde çiçek yetiştirmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trene yetişmeye çalışmak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında maydanoz yetiştirmek rakiplerin başarı kazanacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yetişmeye çalışmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir