AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde kimsenin olmadığını görmek

Kahve falında düğünde kimsenin olmadığını görmek

Kahve falında düğünde kimsenin olmadığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında düğünde kimsenin olmadığını gördüyseniz:

  • Akıllıca fikirler üreterek sizi yepyeni ufukların açılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında düğünde kimsenin olmadığını görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında düğününe kimsenin gelmediğini görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir kimseyi görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kayıp kimse görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında ölen kimsenin dirildiğini görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kimseden hediye almak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kimseden para almak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimsenin tekrar öldüğünü görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir