AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir kimsenin ağladığını görmek

Kahve falında ölen bir kimsenin ağladığını görmek

Kahve falında ölen bir kimsenin ağladığını görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, önemli işlere imza atacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölen bir kimsenin ağladığını gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında bir kimsenin ağladığını görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kimsenin ağladığını görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında ölen bir kimsenin ağladığını görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kimse için ağlamak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimsenin ağladığını görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında paralı kimse görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kimseye sarılmak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş kimseye para vermek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir