AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin ağladığını görmek

Kahve falında bir kimsenin ağladığını görmek

Kahve falında bir kimsenin ağladığını görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, gönlünce bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında bir kimsenin ağladığını gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız yaklaşımlar duygusal değil sadece kadınsanız duygusal, erkekseniz çıkar amaçlıdır.

Kahve falında ölmüş kimse için ağlamak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir kimsenin ağladığını görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen bir kimsenin ağladığını görmek yaşananları unutturacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kimsenin ağladığını görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kimsenin ağladığını görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kimseyi görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sorunlarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında paralı kimse görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir