AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede yağmur yağdığını görmek

Kahve falında kabede yağmur yağdığını görmek

Kahve falında kabede yağmur yağdığını görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabede yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • İkna için, tekliflerinizi yenileyebilir, örneklerinizi çeşitlendirebilir veya yöntemlerinizi süsleyebilirsiniz.

Kahve falında kabede yağmur yağdığını görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine delalettir.

Kahve falında dışarda yağmur yağdığını görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sonra kar yağdığını görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, insanlara iyilik yapmaya tabir olunur.

Kahve falında yüzüne yağmur yağdığını görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek konforunun yerinde olacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bol yağmur yağdığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında düğününde yağmur yağdığını görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine inanılır.

Kahve falında hızlı yağmur yağdığını görmek istediği gibi hareket edeceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir