AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağdırmak

Kahve falında yağmur yağdırmak

Kahve falında yağmur yağdırmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, borçlarından kurtulacağına, hak yoluna döneceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yağmur yağdırmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla, anlaşmalarla ilgili veya finansal konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında çölde yağmur yağdığını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek mirasa, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hızlı yağmur yağdığını görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında karla karışık yağmur yağdığını görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına inanılır.

Kahve falında yazın yağmur yağdığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bol yağmur yağdığını görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurun üzerine yağdığını görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir