AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, hastalıkların biteceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri reddetmelisiniz.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında silah sıkılmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine silah sıkıldığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına alamet eder.

Kahve falında silah sıkıldığını görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine silah sıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında üzerine silah sıkıldığını görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, eksiği kendinde bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir