AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını gördüyseniz:

  • Sizin açınızdan olumlu sonuçlanacak birçok farklı olayla karşılaşacaksınız.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında kafasına sıkılmak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında birine silah sıkıldığını görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında silah sıkıldığını görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, çıkış yolları bulacağına yorulur.

Kahve falında kendine silah sıkıldığını görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir