AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde para takmak

Kahve falında düğünde para takmak

Kahve falında düğünde para takmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, parasal durumun düzeltileceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, şansının açık olacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde para takmak gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında düğünde para takmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında düğünde altın bilezik takmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde geline altın takmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine yorulur.

Kahve falında düğünde bilezik takmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına inanılır.

Kahve falında düğünde altın takmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde takı takmak yaşadığı darlığın son bulacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde para atmak büyük bir rahatlama yaşayacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde para toplamak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir