AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde altın takmak

Kahve falında düğünde altın takmak

Kahve falında düğünde altın takmak üzüleceğine ve hastalanacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde altın takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında düğünde altın bilezik takmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, şansının ve bahtının açılacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde geline altın takmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde altın takmak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında düğünde para takmak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde bilezik takmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde takı takmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde altın bilezik görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında düğünde altın taktığını görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir