AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde bilezik takmak

Kahve falında düğünde bilezik takmak

Kahve falında düğünde bilezik takmak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, huzurlu, mutlu olacağına, işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde bilezik takmak gördüyseniz:

  • Çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında düğünde altın bilezik takmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında düğünde bilezik takmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde altın bilezik görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet eder.

Kahve falında altın bilezik görüp takmak buna rağmen kazanç getireceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi koluna bilezik takmak bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına bilezik takmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında plastik bilezik takmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir