AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde para toplamak

Kahve falında düğünde para toplamak

Kahve falında düğünde para toplamak çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, zenginliğe kavuşulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde para toplamak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir.

Kahve falında düğünde para toplamak elde bulunan imkânların artacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde altın toplamak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün ve para görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında düğünde para saçmak sorunların çabucak atlatılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde para almak hasta ise şifa bulacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde para atmak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde para takıldığını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında düğün parası görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir