AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde para atmak

Kahve falında düğünde para atmak

Kahve falında düğünde para atmak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Kahve falında düğünde para atmak gördüyseniz:

  • Parasl açıdan şanslısınız.

Kahve falında düğünde para atmak ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde silah atmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında düğünde para takmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında düğün parası görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde para toplamak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde para görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde para almak anne baba duaları alınacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine işarettir.

Kahve falında düğün ve para görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir