AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde takı takmak

Kahve falında düğünde takı takmak

Kahve falında düğünde takı takmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde takı takmak gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir.

Kahve falında düğünde takı takmak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kazançların artacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün takısı görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün takıları görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, sevinçli haberler geleceğine tabir olunur.

Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında düğün takı görmek rakiplerin üzüleceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi takı takmak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında geline takı takmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir