AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinsiz düğün görmek

Kahve falında gelinsiz düğün görmek

Kahve falında gelinsiz düğün görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinsiz düğün gördüyseniz:

  • Sert çıkmadan önce, revizyon gereken konuları anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında düğünde gelini görmemek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalettir.

Kahve falında gelin damat düğün görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin düğününü görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında düğünde gelin ve damat görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinsiz düğün görmek şartlarının da zenginleşeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde geline altın takmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde gelin olmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde gelin görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir