AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin davul çaldığını görmek

Kahve falında birinin davul çaldığını görmek

Kahve falında birinin davul çaldığını görmek hayırlı bir yola girileceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, fakirlerin zenginleşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin davul çaldığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta yarar var.

Kahve falında başkasının davul çaldığını görmek geçim derdi yaşamayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Kahve falında birinin davul çaldığını görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında davul çalmak yaşamını kolaylaştıracağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında davul çaldığını görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında davul çaldığını duymak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine inanılır.

Kahve falında düğünde davul çalmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında davulcu görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında davul zurnalı görmek başarılı olacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir