AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul çaldığını duymak

Kahve falında davul çaldığını duymak

Kahve falında davul çaldığını duymak eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yeni işlere atılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında davul çaldığını duymak gördüyseniz:

  • Geleneksel bir girişiminizin veya bazı muhafazakar hareketlerinizin olumlu yansımaları olabilir.

Kahve falında davul çaldığını duymak kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde davul çalmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına inanılır.

Kahve falında davul çalmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında davul çaldığını görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının davul çaldığını görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalettir.

Kahve falında birinin davul çaldığını görmek yeni siparişler alacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine inanılır.

Kahve falında davul sesi duymak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan davul sesi duymak kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir