AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul zurnalı düğün görmek

Kahve falında davul zurnalı düğün görmek

Kahve falında davul zurnalı düğün görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında davul zurnalı düğün gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmeniz bazı ilişkilerinizin canlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında davullu zurnalı düğün görmek hoş olaylar yaşayacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize delalet etmektedir.

Kahve falında davul zurnalı düğün görmek attığı adımların boşa gideceğine, amaçlarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında davul zurnalı görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında davul zurnayla oynamak konferans ve seminerlere katılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zurnacı görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında davullu düğün görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde davul çalmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlak davul görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir