AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul çaldığını görmek

Kahve falında davul çaldığını görmek

Kahve falında davul çaldığını görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında davul çaldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Kahve falında davul çaldığını görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında davul çalmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının davul çaldığını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, zahmetinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında davul çaldığını duymak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde davul çalmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin davul çaldığını görmek büyük ferahlık yaşayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Kahve falında davul çalan adam görmek önemli bir makama terfi alacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında davul tokmağı görmek dertlerinin artacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir