AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul çalmak

Kahve falında davul çalmak

Kahve falında davul çalmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında davul çalmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı gelişmeler olabilir.

Kahve falında davul çaldığını görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalettir.

Kahve falında davul çaldığını duymak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birinin davul çaldığını görmek kendisi ile baş başa kalacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının davul çaldığını görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde davul çalmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında davul çalmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında davul çalan görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına işarettir.

Kahve falında davul çalanı görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir