AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde altın bilezik görmek

Kahve falında düğünde altın bilezik görmek

Kahve falında düğünde altın bilezik görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yeteneklerini geliştirmeye, dolandırılacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde altın bilezik gördüyseniz:

  • Her ne kadar olaylar istendiği gibi gitmese de, moralinizi bozmak yerine, diğerlerine moral veriyor olma rolüne geçmenizde fayda var.

Kahve falında düğünde altın bilezik görmek kazancı arttıracağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde altın bilezik takmak ticarette ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde bilezik takmak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında anneye altın bilezik takmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bileziği başkasının kolunda görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden altın bilezik almak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, önünü göremez olacağına inanılır.

Kahve falında altın bileziği birine vermek sağlık problemleri yaşamayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına rivayet eder.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir