AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde altın taktığını görmek

Kahve falında düğünde altın taktığını görmek

Kahve falında düğünde altın taktığını görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde altın taktığını gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Kahve falında düğünde altın taktığını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının altın yüzük taktığını görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin altın yüzük taktığını görmek umutlarını yitireceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın alyans taktığını görmek elinin darlığa düşeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin altın küpe taktığını görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının altın taktığını görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek kazancın artacağına, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir