AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün ve altın görmek

Kahve falında düğün ve altın görmek

Kahve falında düğün ve altın görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, haram mala, yüzüne kan geleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün ve altın gördüyseniz:

  • Belli bir işe kalkışmak, belli bir hedefe ulaşmak veya zorlu bir konunun altından kalkmak istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi düğününde altın görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işarettir.

Kahve falında düğün ve altın görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet eder.

Kahve falında düğün için altın almak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde altın taktığını görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde altın toplamak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında düğünde altın takmak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde geline altın takmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir