AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde altın takıldığını gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, mutluluğunun daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde para takıldığını görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına altın bilezik takıldığını görmek markasını duyuracağına, onları koruyup kollayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzük takıldığını görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına altın takıldığını görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine alamet eder.

Kahve falında kendine altın bilezik takıldığını görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe takıldığını görmek kötü olayların meydana geleceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir