AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi düğününde altın görmek

Kahve falında kendi düğününde altın görmek

Kahve falında kendi düğününde altın görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi düğününde altın gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında düğünde geline altın takmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın ve düğün görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde altın görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, başarılarının devamlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün için altın almak çok daha fazla adım atacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde altın toplamak arkadaşlarla aranın bozulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde altın bilezik görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında düğün ve altın görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir