AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde altın toplamak

Kahve falında düğünde altın toplamak

Kahve falında düğünde altın toplamak yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında düğünde altın toplamak gördüyseniz:

  • Hayatsal dersler çıkarabileceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında düğünde altın toplamak ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında düğünde para toplamak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kendi düğününde altın görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işarettir.

Kahve falında düğün ve altın görmek istediği noktalara ulaşacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde altın bilezik takmak sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün için altın almak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde geline altın takmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir