AnaSayfa / Genel / Kahve falında piyano sesi duymak

Kahve falında piyano sesi duymak

Kahve falında piyano sesi duymak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında piyano sesi duymak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etme zorluğu yaşayabiirsiniz.

Kahve falında piyano sesi duymak büyük başarılara kazanılacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında piyano duymak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında piyano satın almak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının piyano çaldığını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında piyano çalan birini görmek büyük başarılar elde edeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında piyano almak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize yorulur.

Kahve falında piyano çalmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında piyano çalmayı öğrenmek çok para kazanılacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir