AnaSayfa / Genel / Kahve falında sessiz düğün görmek

Kahve falında sessiz düğün görmek

Kahve falında sessiz düğün görmek zor zamanların sona ereceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, bebek sahibi olunacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine inanılır.

Kahve falında sessiz düğün gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Kahve falında sessiz düğün görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğün sesleri duymak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında düğün sesi duymak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek sesler duymak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalettir.

Kahve falında sessiz ağladığını görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş dedenin sesini duymak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sessiz kalabalık görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir