AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek sesi duymak

Kahve falında ördek sesi duymak

Kahve falında ördek sesi duymak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ördek sesi duymak gördüyseniz:

  • Seyahat etme veya size bazı konularda rehberlik edebilecek kişilerle sosyalleşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ördek sesi duymak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında mezardan ses duymak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cin sesi duymak daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında öküz sesi duymak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mermi sesi duymak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının sesini duymak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hastalıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldırım sesi duymak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında yağmurun sesini duymak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir