AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana sesi duymak

Kahve falında dana sesi duymak

Kahve falında dana sesi duymak keyifli hale geleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, korkularının sona ereceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dana sesi duymak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında dana sesi duymak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işarettir.

Kahve falında öleceksin diye ses duymak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin sesini duymak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, prestij sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık ses duymak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında oku sesi duymak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlama sesi duymak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kurbağa sesi duymak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine tabir olunur.

Kahve falında teyzenin sesini duymak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir