AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün şahidi olmak

Kahve falında düğün şahidi olmak

Kahve falında düğün şahidi olmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kaybettiği şeyi bulmasına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğün şahidi olmak gördüyseniz:

  • Ortağınız veya çalışma arkadaşlarınızla bazı yeni işbirliklerine girebilirsiniz.

Kahve falında düğün şahidi olmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kavgaya şahit olmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında şahid olmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında araba kazasına şahit olmak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında şahitlik etmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adam öldürüldüğüne şahit olmak istediği gibi bir hayata kavuşacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında şahitlik yapmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüme şahit olmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir