AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahitlik etmek

Kahve falında şahitlik etmek

Kahve falında şahitlik etmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalettir.

Kahve falında şahitlik etmek gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Kahve falında aldatmaya şahit olmak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, imkanlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında nikah şahitliği yapmak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir cinayete şahit olmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yalancı şahit olmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında şahit olmak güçlükle elde edilecek başarı, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında şahit gösterilmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cinayete şahit olmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında şahitlik etmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir