AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahid olmak

Kahve falında şahid olmak

Kahve falında şahid olmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında şahid olmak gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında nikah şahidi olmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine delalet eder.

Kahve falında nikah şahidi görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğüne şahit olmak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kaçırıldığına şahit olmak sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet eder.

Kahve falında şahitlik etmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kavgaya şahit olmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında şahit gösterilmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasına şahit olmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir