AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba kazasına şahit olmak

Kahve falında araba kazasına şahit olmak

Kahve falında araba kazasına şahit olmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında araba kazasına şahit olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz.

Kahve falında araba kazasına şahit olmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasına şahit olmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında cinayete şahit olmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kaçırıldığına şahit olmak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında düğün şahidi olmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aldatmaya şahit olmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret eder.

Kahve falında yalancı şahitlik yapmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahit gösterilmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir