AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgaya şahit olmak

Kahve falında kavgaya şahit olmak

Kahve falında kavgaya şahit olmak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında kavgaya şahit olmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda vizyonsuzluğa bağlı belirsizlikler veya kararsızlıklar oluşabilir.

Kahve falında kavgaya şahit olmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah şahitliği yapmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinayete şahit olmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işarettir.

Kahve falında şahit gösterilmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mahkemede şahit olmak fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikah şahidi görmek eş ve evlat sahibi olacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin öldüğüne şahit olmak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir